Tech Data: Connecting Educatie met The Power of Technology

Tech Data organiseert op woensdag 17 april het event “Het klaslokaal van de toekomst”. Naast een inspirerende lezing van trendwatcher Richard van Hooijdonk over de technologische ontwikkelingen in het onderwijs, zijn diverse vendoren, waaronder Microsoft en Google, aanwezig om hun oplossingen voor de onderwijssector te tonen en geeft Tech Data inzicht in het financieringsmodel ‘Klaslokaal-as-a-Service’.

In de onderwijsmarkt speelt technologie een belangrijke rol. De Nederlandse onderwijssector heeft de afgelopen jaren enorme veranderingen ondergaan – veranderingen die grotere autonomie en vrijheid geven aan scholen om te bepalen hoe zij het onderwijs vormgeven en hoe zij studenten les geven. Voor scholen staat het verbeteren van de leerervaring en de resultaten van leerlingen bovenaan de agenda. IT wordt gezien als de belangrijkste factor voor het realiseren van deze verbeteringen.

Om het klaslokaal van de toekomst vorm te geven wordt binnen het onderwijs geïnvesteerd in moderne middelen. Denk aan tablets, chromebooks en laptops. Maar ook cloud georiënteerde administratiesystemen zoals Somtoday en ParnasSys geven vorm aan de technologische vooruitgang binnen het onderwijs, die resulteren in een verhoogde efficiëntie en verdere kostenbesparing. Al deze veranderingen geven partners een geweldige kans om deel uit te maken van deze zich ontwikkelende onderwijsmarkt. Zij kunnen scholen helpen de juiste oplossingen te kiezen, te implementeren en te beheren. Tech Data wil partners graag helpen in het ontwikkelen van kennis en business opportunity’s binnen de sector. Daarvoor is een complete campagne opgestart, waar het event op 17 april onderdeel van uitmaakt.

Heeft u interesse in het onderwijs van de toekomst en de rol die technologie daarin speelt? Dan mag u dit event niet missen. Meld u snel aan op: https://www.tdeducation.nl/event/tde10716.