Tech Data neemt Runecast op in portfolio

Tech Data heeft bekendgemaakt dat het een nieuwe samenwerking in Nederland is aangegaan met Runecast, een innovatieve leverancier van predictive analytics voor VMware vSphere-omgevingen.

Runecast Analyzer biedt software defined expertise om storingen te beperken, de beveiliging en naleving te verbeteren, en tijd te besparen bij het oplossen van problemen. Het wordt overal ter wereld ingezet in VMware-omgevingen binnen enterprise ondernemingen en bij MKB-klanten.

Om proactief de infrastructuur te scannen en potentiele problemen te ontdekken gebruikt Runecast informatie vanuit de VMware Knowledge Base. Het verzamelt de vSphereconfiguratie en logboeken en vindt combinaties van voorwaarden of logpatronen die kunnen leiden tot problemen die in de artikelen in de kennisbank worden beschreven.

“Runecast Analyzer is een oplossing die VMware-beheerders helpt om hun vSphere-omgeving proactief te beheren. Potentiële risico’s in de VMware-omgeving worden ontdekt voordat ze een grote uitval kunnen veroorzaken”, aldus Noureddine Laoulichki, Business Unit Manager Enterprise Software, bij Tech Data. “Met deze aanvulling op ons bestaande portfolio kunnen we een nog grotere added value bieden aan onze partners in Nederland.”

Runecast Analyer helpt om de beschikbaarheid van een VMware-omgeving te stabiliseren en bestaande veiligheidsprotocollen na te leven. “Runecast maakt proactief gebruik van best practices, beveiligingsrichtlijnen en bekende problemen die eerder zijn aangetroffen in de VMware Knowledge Base ter bescherming van het Software Defined Datacenter”, legt Emil Bobev, Manager Channels bij Runecast uit. “Door onze samenwerking met Tech Data in Nederland kunnen we nu meer klanten bereiken die met behulp van onze oplossing mogelijke problemen binnen hun VMware-omgeving kunnen voorkomen.”

Meer informatie: www.techdata.nl