Tadicom wordt distributeur van innovaphone

innovaphone, specialist in professionele bedrijfscommunicatie, en value added distributeur Tadicom hebben hun krachten gebundeld. Tadicom neemt daarbij de oplossingen voor geïntegreerde communicatie in het eigen productportfolio op. Met deze distributieovereenkomst wordt de uitbreidingsstrategie van innovaphone in de Benelux verder ingevuld.

“IP telefonie en UC oplossingen zijn voor geen enkel bedrijf meer weg te denken uit de bedrijfscommunicatie. Wij zien dan ook een stijging in de vraag naar onze producten op de Benelux markt, en breiden daarom ons verkoopkanaal verder uit met nieuwe partners. Tadicom past perfect binnen dit concept”, aldus Konstantin Kruse, Director International Sales bij innovaphone. De distributie van innovaphone producten in de Benelux is hiermee in handen van Tadicom en Com8.

Eric de Jongh, Sales Director bij Tadicom Telecommunications ziet ook volop mogelijkheden voor de samenwerking met innovaphone: “Tadicom heeft bewezen, met een kleine en platte organisatie, steeds snel te kunnen reageren op vragen en eisen uit de markt. Deze filosofie zien we terug bij innovaphone en we kijken ernaar uit onze klanten deze op maat gemaakte IP-telefonie en UC-oplossingen van zeer hoge kwaliteit te bieden.”

Het productportfolio is met name geschikt voor zakelijke klanten in de Benelux, omdat deze niet alleen naar boven, op het grootzakelijke vlak, schaalbaar is, maar ook naar beneden, en in het midden- en kleinbedrijf uiterst flexibel en voor elke bedrijfsomvang ingezet kan worden. Hierbij is het volledige scala aan unified communications-functionaliteiten beschikbaar voor ieder scenario, en kan naar wens en behoefte zowel in kleine installaties als voor complexe bedrijfsscenario’s ingezet worden.

Meer informatie: www.tadicom.nl