Ixia en Arrow Electronics breiden relatie uit naar EMEA

Ixia, een belangrijke leverancier van oplossingen voor netwerk tests, visibiliteit en security heeft de territoriale reikwijdte van de bestaande samenwerking met distributeur Arrow Electronics in Noord- en Latijns Amerika uitgebreid naar de EMEA-regio. 

De uitgebreide samenwerking biedt Ixia’s EMEA-reseller partners de mogelijkheid om te profiteren van de gespecialiseerde diensten en expertise van Arrow Electronics gedurende de volledige product lifecycle. Ook kunnen resellers van Arrow Electronics in de regio zich aanmelden voor het Channel Xcelerate Partner Program van Ixia, waarmee ze in staat zijn om end-to-end oplossingen te leveren waarmee applicaties en netwerken beter worden beveiligd.

“De samenwerking met Arrow in Noord-Amerika heeft een nieuwe dimensie gegeven aan onze missie om het resellers gemakkelijker te maken om zaken te doen met Ixia,” aldus Lori Cornmesser, Vice President Global Channel Sales bij Ixia. “Arrow’s sterke banden met vooraanstaande technologiepartners van Ixia in Noord-Amerika en de EMEA-regio zal ervoor zorgen dat onze aantrekkelijke end-to-end oplossingen versneld beschikbaar komen voor value added resellers en hun klanten.”

“Door Ixia toe te voegen versterken we ons networking en security portfolio met een nieuwe, hoog-innovatieve speler,” voegt Nick Bannister, Senior Director en Head of Networking en Security EMEA, toe. “De oplossingen passen uitstekend bij een aantal aandachtsgebieden van Arrow, waaronder cloud, mobility, SDN en het internet of things. En omdat Ixia partnerships onderhoudt met een groot aantal marktleiders die door Arrow worden gedistribueerd zal onze samenwerking talloze voordelen opleveren voor onze klanten.”

Arrow Electronics gaat het volledige portfolio aanbieden, bestaande uit
• Ixia’s network visibility portfolio, met onder andere network packet brokers zoals Vision ONE dat erin voorziet dat alle security- en monitoring tool precies die data kan zien die het nodig heeft, inclusief real-time applicatie- en dreiginginformatie en bypass switches die de robuustheid maximaliseren en downtime tot een minimum beperken.
• Ixia’s test oplossingen, die de prestaties van networks, devices en services analyseren en valideren. Door een compleet arsenaal functie- en systeemtests – van high-performing applicaties en beveiligde netwerken met IxLoad – tot en met het valideren van de schaalbaarheid en prestaties van een fysieke of virtuele netwerkinfrastructuur met IxNetwork.
• Ixia’s security portfolio, inclusief BreakingPoint Virtual Edition, een kostenefficiënte, gevirtualiseerde test oplossing die ondernemingen in staat stelt om de ROI en prestaties van hun securityinvesteringen te maximaliseren, en ThreatARMOR, een threat intelligence gateway die verbindingen met verdachte IP-adressen en landen blokkeert.

Meer informatie: www.arrowecs.nl