Prianto sluit distributie overeenkomst met Quest software

Voor distributeur Prianto is het met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface leveren van een optimale IT gebruikerservaring realiseren altijd al de focus geweest. Met de toevoeging van Quest Software oplossingen die bedrijven helpen om meer prestaties en productiviteit uit hun applicaties, databases, Windows infrastructuren en virtuele omgevingen te halen, maken we een volgende stap naar digitale transformatie.

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto: “Met de opwaartse trend van digitale transformatie wordt het ook voor onze partners belangrijker innovatieve maar robuuste oplossingen te bieden die deze transitie kunnen ondersteunen. Met Quest Software kunnen ze het IT-beheer voor of bij hun klanten moderniseren, vereenvoudigen en tegelijkertijd de kosten ervan reduceren. Hierdoor heeft de eindklant de tijd en ruimte om in bedrijfsinnovatie en digitale transformatie te investeren.”

Kerry Wright, Director Distribution EMEA bij Quest Software vult aan: “Prianto Benelux is voor ons de juiste distributiepartner met echte toevoegde waarde en kennis van o.a. de connected enterprise, cloud-as-a-service en digitale transformatie. Dit samengevoegd met de expertise van gespecialiseerde en Value Add resellers geeft onze eindklanten de zekerheid dat ze een hoogwaardige infrastructuur krijgen, waarmee zij tijd en kosten besparen op hun fysieke, virtuele en Cloud omgevingen.”

Om op kwalitatieve wijze aan de stijgende vraag naar digitale transformatie-gerelateerde oplossingen te voldoen, richt Prianto zich in de Benelux in eerste instantie met name op de Information Management, Identity & Access, Virtueel beheer, Data Protectie en GDPR producten van Quest Software. Uiteraard kunnen partners en hun eindklanten ook voor alle andere oplossingen bij Prianto terecht.

Meer informatie: www.prianto.com