Ook Dupaco Distribution is verhuisd

Vanaf maandag 13 juni is Dupaco Distribution verhuisd vanuit het voormalige kantoor in Leusden naar het nieuwe kantoor van Ingram Micro op Industrieterrein Papendorp te Utrecht.

Dupaco Distribution werd ruim 30 jaar geleden, in 1985, opgericht door Erik Monninkhof, de voormalig CEO die inmiddels actief is in het Vendor Relations team van Ingram Micro. In 2003 verhuisde Dupaco naar een groter pand, van waaruit het inmiddels tot 27 medewerkers gegroeide team nu zijn intrek heeft genomen in het nieuwe kantoor in Utrecht.

“Dupaco Distribution is in de loop der jaren uitgegroeid tot een stabiele True Value Added distributeur met een optimaal channelmodel en met de juiste vendoren die passende oplossingen bieden voor de huidige marktbehoeften”, zegt Marketing Manager Diane Sestig. ”Met enorm veel kennis en expertise op het gebied van onder andere open source oplossingen staat er een sterk team dat aan alle aanvragen vanuit de markt kan voldoen. Wij verkopen niet alleen producten, we bieden daarnaast ook een volledig scala aan trainingen, services en marketing ondersteuning. Dupaco is continu bezig met het vernieuwen om de groei door te zetten in de toekomst, zoals we die hebben doorgemaakt in de afgelopen jaren.”

Synergievoordelen
“De overname van Dupaco Distribution door Ingram Micro, eind 2015, biedt uiteraard kansen op synergie met vendor lijnen binnen Ingram Micro om zo verder te kunnen groeien en nog meer totaaloplossingen te kunnen aanbieden aan onze klanten. Dit doen we vanuit de divisie Advanced Solutions binnen Ingram Micro. Dupaco gaat in de nieuwe setting verder onder de eigen merkidentiteit en we voeren hetzelfde businessmodel zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan binnen Dupaco, maar dan versterkt met de aanvulling vanuit de nieuwe divisie binnen Ingram Micro.”

Bij overnames komen vaak ook andere zaken om de hoek kijken zoals huisvestiging. Sestig: “Ingram Micro had op dat moment de keuze gemaakt om alle medewerkers van Ingram Micro, Dupaco en Docdata te huisvesten in een nieuw, zeer eigentijds ingericht pand aan de Papendorpseweg in Utrecht. Daar zitten we vanaf 13 juni en kan iedereen vanaf zijn nieuwe werkplek vol enthousiasme en in intensieve samenwerking met nieuwe collega’s de dienstverlening aan onze klanten nog verder optimaliseren. De combinatie van Dupaco en Ingram Micro Enterprise Solutions biedt een krachtige propositie in de markt voor de komende jaren!”

Nieuw adres Dupaco:
Papendorpseweg 95, 3528BJ Utrecht.
Nieuw telefoonnummer: 030 246 4350.

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 3-2016]