Nuvias pan-EMEA-distributeur voor Juniper Networks

Value added distributeur Nuvias is benoemd tot pan-EMEA-distributeur voor het volledige assortiment van hoogwaardige netwerk-, beveiligings-, datacenter- en cloudoplossingen van Juniper Networks. Nuvias zal de groeiplannen van Juniper voor EMEA ondersteunen, met name in het midden- en grootzakelijke markt segment.

De partijen hebben een volledig ontwikkelings- en acceleratieprogramma voor channelpartners ontwikkeld dat een aanvulling is op het bestaande channelprogramma van Juniper. Het zal technische, verkoop- en marketingopleiding aanbieden om de zakelijke kansen in groeimarkten zoals Cloud, Internet of Things (IoT) en Software Defined Networking (SDN) – gebieden waar Juniper ook investeert – te optimaliseren.

De samenwerking is erop gericht om de belangrijkste verticale markten en geografische gebieden voor partners te identificeren en hen te voorzien van de vaardigheden om de datacenters van hun klanten te transformeren tot de volgende generatie netwerk- en beveiligingsplatforms van Juniper. Nuvias zal zich richten op partnerwerving, accreditatie en verkoopmogelijkheden en voorzien in toegevoegde waarde zoals solution events, training, lead generatie en campagnematerialen.

Paul Eccleston

“Nuvias is enthousiast over dit nieuwe partnership met Juniper, een pionier op het gebied van netwerkinnovatie, -prestaties en -beveiliging. De kracht van onze inzet zal worden getoond door een toewijding aan mogelijkheden, diensten en oplossingen voor partners die voor nieuwe kansen en zakelijke mogelijkheden kunnen zorgen,” aldus Paul Eccleston, CEO van Nuvias.“Wij voorzien partners van de nodige vaardigheden om zelfstandig kansen te kunnen volgen, extra inkomsten te genereren en innovatieve diensten aan hun klanten te leveren. Juniper investeert in partners die voor nieuwe zakelijke mogelijkheden zorgen en deze overeenkomst biedt een fantastische kans voor de channel.”

Hoogwaardige netwerkautomatisering, SDN en intelligente, door software bepaalde beveiliging zullen een sleutelrol spelen in de strategieën voor digitale transformatie van organisaties. Samen zullen Juniper Networks en Nuvias partners helpen hun voordeel te doen door te groeien.

Kristian Kerr

Kristian Kerr, hoofd Channel, Alliances & Commercial bij Juniper EMEA vult aan: “We zijn verheugd om samen te werken met Nuvias. De sterke punten van dit bedrijf in netwerk- en beveiligingsdistributie die voor meerwaarde zorgt, sluit perfect aan bij onze strategische focus en oplossingsportfolio.Nuvias’ benadering weerspiegelt het dynamische IT-landschap, terwijl het tegelijk de hoogste niveaus van capaciteit, accreditatie, verkoop, marketing, diensten en operationele uitmuntendheid levert aan onze partners in de EMEA-regio.”

Meer informatie: www.nuvias.com