Nuvias geselecteerd voor EMEA-distributie IP-handsets Panasonic Business

Value added distributeur Nuvias is door de leverancier van zakelijke telefonietoepassingen Panasonic Business geselecteerd voor de distributie van haar IP-handsets in de EMEA-regio.

Volgens de value added distributeur is de selectie van de fabrikant een goede stimulans voor haar recent gestarte Unified Communications Practice. Daarnaast zijn de producten van Panasonic Business een belangrijke toevoeging voor het portfolio van end-to-end UC-oplossingen van Nuvias. “Het is fantastisch een erkend merk als Panasonic te kunnen toevoegen aan onze groeiende portefeuille kwaliteitsproducten. Met deze overeenkomst versterken we onze UC-positie in de hele EMEA-markt”, aldus EVP Unified Communications Steve Harris van Nuvias en eerder directeur van het door de distributeur overgenomen SIPHON Networks. “We streven voortdurend naar een nog betere klantenbeleving en deze overeenkomst stelt onze distributiepartners in staat te kiezen uit een brede selectie UC-eindpunten met gebruiksvriendelijke functionaliteit. Panasonic biedt letterlijk alles wat je van een gevestigde, wereldwijde leverancier van global communications solutions mag verwachten. We verheugen ons enorm op deze samenwerking.”

EMEA-markten voor introductie

De introductie van de oplossingen van Panasonic Business zal eerst plaatsvinden binnen de gevestigde markten van Nuvias, waaronder Groot-Brittannië, de Benelux, Duitsland en Frankrijk, en op Zuid-Europa en Scandinavië. De distributeur gaat het volledige portfolio IP-handsets van Panasonic leveren. Deze serie omvat zowel desktoptelefoons als single-cell en multi-cell DECT-oplossingen voor gebruik in cloudgebaseerde UC-omgevingen, inclusief BroadSoft. “Nuvias is een erkende leverancier van end-to-end communicatieoplossingen. Het bedrijf beschikt over de benodigde technische knowhow en ervaring om dienstverleners en wederverkopers te ondersteunen en voegt een nieuwe dimensie toe aan ons distributienet in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA)”, aldus European Partner Account Manager SIP Products Raphael Studer van Panasonic System Communications Europe. “Het goed gedocumenteerde, succesvolle concept van Nuvias Unified Communications Practice kan de verkoop via zowel bestaande als nieuwe partners een stimulans geven.”

Meer info: Nuvias