Kappa Data Group opent nieuw kantoor in Polen: Kappa Data Polska

Per 1 augustus heeft de Poolse distributeur Contica Solutions zijn naam veranderd in Kappa Data Polska Sp. Z.o.o. Dit betekent een nieuwe stap in de ontwikkeling van het bedrijf dat 5 jaar geleden werd opgericht door Joanna Gajewska, die ook het nieuwe bedrijf zal leiden. Onder de nieuwe naam is Kappa Data Polska nu een volwaardig onderdeel van de Kappa Data Group.

De Kappa Data Group heeft het afgelopen jaar al nauw samengewerkt met Contica en intensiveert en verstevigt nu dus zijn aanwezigheid in de Poolse markt en kan nog beter inspelen op de vele businesskansen in dat land. Joanna Gajewska heeft samen met de leiding van de Kappa Data Group een vijfjarenplan oppgesteld dat Kappa Data Polska tot een belangrijke speler in Polen moet maken. Daarvoor wordt in de komende jaren het aantal productlijnen uitgebreid, worden extra medewerkers aangenomen en nieuwe diensten toegevoegd aan het portfolio.

Ook de Nederlandse vestiging groeit en breidt uit met twee nieuwe mensen. Binnenkort start onze nieuwe Accountmanager om onze klanten nog beter te kunnen helpen en de werving voor een Marketing Assistant is in volle gang.

Meer informatie: www.kappadata.eu