Ingram Micro Cloud Bootcamp

Op donderdag 15 september organiseert distributeur Ingram Micro het Ingram Micro Cloud Bootcamp. In één dag laat de distributeur zijn resellers kennismaken met het Cloud Ecosysteem en laat zien met welke tools zij hun cloudbusiness kunnen laten groeien. Eén van de sprekers is Bart Asnot, Solution SE Benelux bij securityspecialist Symantec, die de bezoekers zal informeren over de ins en outs van Symantec.Cloud.

“Hoe wij tegen de cloudmarkt aankijken? Wij zien dat bedrijven zich meer en meer bevinden in een geconvergeerde IT-wereld waar cloud, virtualisatie en mobiel gebruik van al dan niet privé IT-materiaal worden aangewend,” zegt Asnot. “Dankzij haar visie op veilige cloud omgevingen innoveert Symantec steeds verder om klanten nu en in de toekomst een veilige en stabiele cloud ervaring te bieden.”

“Symantec is een wereldwijde autoriteit als het gaat over security”, vervolgt Asnot. “Dankzij de inzet van Symantec.Cloud is er geen noodzaak meer voor een lokale security infrastructuur voor het beheer van de bedrijfs-IT. Dit maakt dat bedrijven zich meer kunnen focussen op security en minder op het management en overhead van hun on-premise omgeving. Dat is een belangrijke reden dat steeds meer klanten gebruik maken van onze oplossingen.”

“Tijdens de Cloud Bootcamp probeer ik een duidelijk beeld te schetsen hoe Symantec bedrijven kan helpen bij het aanpakken van de hedendaagse uitdagingen die er zijn rond cloud en beveiliging. In combinatie met de diverse andere kennissessies voor resellers een ideale gelegenheid om in kort tijdsbestek helder te krijgen waar het om draait in de cloud business.”

Het Ingram Micro Cloud Bootcamp vindt plaats op donderdag 15 september a.s. en duurt van 09.15 tot 16.00 uur. Het event vindt plaats in Green Village, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein.

KLIK HIER VOOR AANMELDING EN MEER INFORMATIE OVER HET PROGRAMMA