Ingram Micro organiseert Azure Business Trainingen

Wil je weten wat je kunt met Azure, het nieuwe platform met veel innovatieve mogelijkheden van Microsoft? Met het 3-daagse Azure opleidingstraject van Ingram Micro krijg je een goed fundament om aan de slag te gaan met Azure. Met Ingram Micro’s real case blueprints bouw je hands-on vier omgevingen in Azure.

Met de Azure Business Development training helpt Ingram Micro je om de transitie naar Azure Business te maken. Deze trainingen worden door Microsoft en Ingram Micro kosteloos mogelijk gemaakt voor onze partners.

Waarom IaaS via Microsoft Azure en Ingram Micro?

Microsoft azureMicrosoft Azure biedt een Infrastructure as a Service model waarmee resellers kunnen profiteren van een groeiende verzameling van geïntegreerde diensten die eenvoudig aan eindklanten geleverd kunnen worden via de cloud. Het enige wat je hoeft te doen is de diensten die je nodig hebt selecteren en enkel de diensten je de daadwerkelijk gebruikt zullen gefactureerd worden.

Er is een volledige set van geïntegreerde cloudservices voor je beschikbaar en Ingram Micro heeft een aantal Blueprints voor je gebouwd om je Azure business snel en succesvol naar een hoger niveau te brengen. Tijdens onze Azure Expert Training word je uitgebreid getraind op het zelf bouwen van deze Blueprints zodat je snel kan starten met het verkopen en implementeren van Azure. Door het gebruik van Microsoft Azure is het eenvoudig om enkel de dienstverlening te kiezen die een eindgebruiker daadwerkelijk nodig heeft zodat je niet te veel capaciteit aankoopt en betaalt.

Met het aanmaken van je Microsoft Azure account via de Ingram Micro Cloud Marketplace, zal je profiteren van geautomatiseerde, maandelijkse facturatie en een gegarandeerde dienstverlening aan je eindklanten. Bouw je oplossing in de Microsoft Azure portal, die direct gelinkt is aan je eindklant en je zal deze services en kosten automatisch zien verschijnen in het Ingram Micro Cloud Marketplace Customer Control Panel.

De trainingen in januari en februari zijn al geheel volgeboekt; in maart zijn alleen nog 15/16/17 Maart: Azure Expert Training en 17 Maart: Azure Expert Training Commercieel beschikbaar.

Word een Azure Expert en registreer jezelf hier voor de Azure Expert Training