Ingram Micro ontvangt meerdere awards tijdens Cisco Partner Summit San Francisco 2016

Distributeur Ingram Micro heeft vorige week tijdens de Cisco Partner Summit in San Francisco maar liefst vier awards in de wacht gesleept in de regio’s EMEAR: één voor de gehele regio, één voor de UK en Ierland, één voor Zweden en één voor het Midden-Oosten.

Bestemd voor voorbeeldigen channelpartners worden de Cisco Partner Summit Geographical Region awards toegekend ter erkenning van best-in-class business praktijken en dienen als voorbeeld voor andere bedrijven in de regio. Kandidaten worden onder mee beoordeeld op innovatieve werkmethodes, architectuur-gedreven successen, strategische, resultaatgerichte programma’s en het benutten van nieuwe kansen en een vernieuwende verkoopbenadering.

“Ingram Micro is zeer vereerd met deze awards. Ze zijn het bewijs van de toewijding die we aan de dag leggen om onze klanten te helpen bij hun digitale transformatie, en dan met name binnen het Cisco ecosysteem,” zei Mark Chlebek, Senior Director Advanced Solutions Division EMEA bij Ingram Micro. “Ons EMEA Cisco team mag er trots op zijn dat ze met niet minder dan vier awards uit San Francisco mogen vertrekken. We zijn en blijven ervan overtuigd dat samenwerken met Cisco een slimme investering voor ons is en dat Cisco technologie onze partners ook in de toekomst zal helpen om nog betere bedrijfsresultaten te behalen.”

Meer informatie: www.ingrammicro.com