Infotheek Group benoemt Hans Daniëls tot nieuwe CEO

Infotheek Group heeft de benoeming van Hans Daniëls als nieuwe CEO van Infotheek Group, Europees marktleider in circulaire IT. Daniëls start op 5 juli a.s. Voor zijn aanstelling bij Infotheek Group werkte Daniels als Vice President en Managing Director General West-Europe bij Hewlett Packard Enterprise.

Stefan Linder, voorzitter van de raad van bestuur: “We zijn bijzonder verheugd dat Hans voor Infotheek aan de slag gaat, hij heeft uitgebreide en diepgaande ervaring in het leiden van high-performance klantgefocuste teams in technologie-gedreven markten.”

daniëls
Hans Daniëls

Daniëls’ focus zal komen te liggen op de verdere integratie en ontwikkeling van Scholten Awater en Centralpoint en de groei van de Europese circulaire IT distributie-divisie van Infotheek Group met een focus op een grotere rol voor e-commerce en recurring contractbusiness.

Zijn voorganger Jordy Kool blijft betrokken als bestuurslid zonder uitvoerende functies en adviseur van de directie. Kool: “We zijn ervan overtuigd dat Hans perfect bij onze organisatie past vanwege zijn regionale en internationale ervaring in de IT industrie en zijn persoonlijke integriteit, authenticiteit, energie en passie.”

“Ik sta te popelen om deze ambitieuze organisatie met zijn enorme groeipotentieel te gaan leiden. Eén van de ambitieuze groeidoelstellingen van Infotheek Group is het bereiken van een omzet van een miljard euro, en ik kijk ernaar uit om optimale resultaten neer te zetten door onze klanten, samen met onze medewerkers en partners, maximaal te bedienen,” aldus een enthousiaste Daniëls.

Meer informatie: www.infotheek.com