Infinigate neemt A10 Networks op in portfolio

Infinigate Benelux biedt sinds kort als Value Added Distributor het complete portfolio van A10 Networks. Hieronder vallen A10 Networks oplossingen voor Service Providers en Carriers, zoals Convergent Firewalls, Load-balancers, DDOS bescherming, SSL decryptie, alsook inzicht en management oplossingen.

Dit vloeit voort uit een overeenkomst die onlangs tussen beide ondernemingen is gesloten, en reeds in werking is in de Belgische en Nederlandse markt.

“Met onze steeds groter wordende klantenkring zochten wij een Europese partner die ons kan helpen met onze sales, marketing en technische trainingen. Daarnaast is het voor ons van groot belang dat deze actieve partner ons ook ondersteund in het optekenen van nieuwe resellers voor ons Affinity Partner programma. De juiste partner hebben wij nu in Infinigate gevonden” zegt Stephen Dallas, Regional Vice President of Sales bij A10 Networks. “Met Infinigate binden wij ons aan een partner met een echte focus op security die onze producten en visie kan integreren bij haar partners”.

“Wij kijken enorm uit naar onze samenwerking met A10 Networks, de afgelopen maanden hebben wij intensief geïnvesteerd in kennis en kunde om resellers optimaal te kunnen ondersteunen” zegt Raymond van Kasteel, Managing Director Infinigate Benelux. “Het toevoegen van A10 Networks aan ons product portfolio heeft een positief gevolg voor alle partijen van Infinigate, A10 Networks, van reseller tot en met de eindgebruiker. Dit omdat wij hiermee nog beter kunnen inspelen op de huidige uitdagingen in de ICT security markt. De mogelijkheden met A10 Networks liggen met name op het gebied van 5G oplossingen, IP en telecom beveiliging en oplossingen voor datacenters”.

Meer informatie: www.infinigate.nl