Hillstone Networks gaat samenwerking aan met Lastline

Hillstone Networks, leverancier van oplossingen voor netwerkbeveiliging, is een technologische samenwerking aangegaan met Lastline, een aanbieder van geavanceerde technologie die bescherming biedt tegen cyberbedreigingen.

Hillstone Networks zal op basis van een OEM-licentie het platform van Lastline gebruiken binnen zijn Cloud Sandbox-oplossing. Zakelijke klanten profiteren daarnaast van de integratie van de geavanceerde technologie voor malwaredetectie van Lastline in de Next-Generation Firewall (NGFW), intelligente Next-Generation Firewall (iNGFW) en CloudEdge-oplossing van Hillstone Networks.

Na een evaluatie van verschillende leveranciers viel de keuze van Hillstone Networks op Lastline vanwege de aantoonbaar betere detectieprestaties en eenvoudige integratie. De prestaties en mogelijkheden van de malware-detectie zijn door diverse onafhankelijke organisaties getest. Hieruit kwamen de volgende resultaten:
– Tijdens de 2016 Breach Detection Systems Test van NSS Labs bleek Lastline de enige oplossing die een detectiepercentage van 100 procent bood zonder enige false positives (onterechte meldingen).
– Volgens het ‘Forrester Wave Automated Malware Analysis Q2 Report’ is Lastline de krachtigste beveiligingsoplossing die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Dankzij de eenvoudige ingebruikname en integratie van het platform met de oplossingen van Hillstone Networks, kunnen klanten direct profiteren van het volledige aanbod van geavanceerde detectiemogelijkheden.

Mathijs Wijbenga, algemeen directeur bij Contec, de distributeur van Hillstone Networks in de Benelux: “Hillstone streeft ernaar om klanten te voorzien van geavanceerde beveiligingsoplossingen, met een zo breed mogelijk scala aan beschermingsmechanismen. Correlatie, of de samenhang van alle activiteiten en informatie, staat centraal in de technologie voor bestandsanalyse van Lastline, en is een belangrijk element dat toegevoegd wordt aan de intelligente malware-detectie van Hillstone. Ook de prestaties van de NGFW’s van Hillstone krijgen een sterke boost dankzij deze integratie. Dit is een nuttige samenwerking waarvan ook onze klanten in de Benelux direct voordeel zullen ondervinden.”

Meer informatie: www.contec.nl