Dupaco distribueert Parallels in Nederlandse markt

Parallels en Dupaco hebben een distributieovereenkomst getekend die de Nederlandse markt toegang geeft tot de multiplatform-, virtualisatie- en SaaS-georiënteerde oplossingen van Parallels.

Met de distributieovereenkomst wordt Dupaco, een van de grootste True Value Added Distributeurs van Nederland, distributeur van de multiplatform-oplossingen van Parallels in de regio. Deze overeenkomst is tot stand gekomen na maandenlange nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven en heeft tot gevolg dat Dupaco haar pakket SaaS- en multiplatform-oplossingen uitbreidt met de Remote Application Server van Parallels.

Simonetta Mercieca, Director of Sales EMEA bij Parallels: “De Remote Application Server van Parallels maakt het gebruik van virtuele applicaties eenvoudiger en maakt SaaS en DaaS betaalbaar, veilig en makkelijk te implementeren voor ieder bedrijf. De Remote Application Server van Parallels biedt een optimale ervaring voor eindgebruikers van alle devices, en de alles-in-één load balancing en reporting tools stroomlijnen het werk van IT-beheerders. De strategie van Parallels en Dupaco is optimale synergie te creëren voor haar partners in de Nederlandse markt met als doel het creëren en ondersteunen van een virtuele werkomgeving op alle devices waar dan ook.”

“Het verheugt ons dat wij Parallels aan het portfolio van Dupaco en Ingram Micro Nederland kunnen toevoegen. Deze samenwerking zal toegevoegde waarde creëren voor onze partners op de Nederlandse markt,” aldus Eric Segers, Vice President van Ingram Micro Benelux.

Meer informatie: www.dupaco.nl