DCB distribueert WatchGuard nu ook in Nederlandse markt

WatchGuard Technologies heeft haar samenwerking met de Belgische distributeur DCB uit, waar het bedrijf niet langer alleen werkzaam in België en Luxemburg, maar ook in Nederland.

De twee organisaties werken al sinds 1997 samen bij het in de markt zetten van de schaalbare, multifunctionele platforms voor netwerkbeveiliging van WatchGuard. 

Door de jarenlange samenwerking heeft DCB veel ervaring met de producten van WatchGuard en legt daar dan ook de primaire focus op. De value added distributeur van oplossingen in netwerkbeveiliging heeft inmiddels in België en Luxemburg een goede basis gelegd als WatchGuard-distributeur. Daardoor biedt het bedrijf een toegevoegde waarde voor alle bestaande en toekomstige resellers in de Benelux. “Dat DCB dit heeft bereikt en deze meerwaarde ook weet vast te houden, heeft ons gezamenlijk doen besluiten om de distributieovereenkomst verder uit te breiden naar Nederland”, aldus Etiënne van der Woude, Sales Manager Benelux bij WatchGuard Technologies.

“Door de jarenlange ervaring van DCB als Value Added Distributor is de uitbreiding naar Nederland een logische stap. DCB heeft een grondige kennis van de producten en diensten, een uitgebreide voorraad én een goed georganiseerde verkoopdienst met bijhorende logistieke afdeling. Bovendien biedt DCB ook contracten voor Maintenance en Support aan met vast omlijnde Service Level Agreements”, zegt Luk de Dobbeleer, Managing Director bij DCB.

Met de uitbreiding beschikt  WatchGuard nu over drie distributeurs in de Nederlandse markt: Copaco, DCB en Terach.