Datech Solutions lanceert Portal om Autodesk resellers te ondersteunen bij abonnementenverkoop

Datech Solutions, een gespecialiseerde business divisie van Tech Data heeft de Datech Portal gelanceerd, een online tool voor geautoriseerde Autodesk reselllers om toegang te krijgen tot de contractdata van eindgebruikers.

Hierdoor kan de reseller onmiddellijk actie ondernemen om de eindgebruiker met een Autodesk softwarelicentie te ondersteunen en zijn abonnement te vernieuwen. Resellers kunnen ook gebruikmaken van de value-added services van Datech en krijgen via de Portal het laatste nieuws over sales, marketing, techniek en operations. De Datech Portal is afgestemd op het abonnements- en verbruiksmodel van Autodesk en gebruikt de FLAER-cyclus (Find, Land, Adopt, Expand, Renew) zodat de reseller op een pro-actieve manier contact kan opnemen met de klant in belangrijke fasen van de subscription lifecycle. Dit versterkt de relatie tussen de Datech resellers en hun eindklanten en zal uiteindelijk leiden tot een toename van het aantal renewals en klanttevredenheid!

“De Datech Portal is een echte game-changer voor onze resellers. Alle informatie staat op één plek en is afgestemd op onze eigen FLAER-cyclus. De gegevens zijn veilig, up-to-date, 24/7 toegankelijk en stellen onze partners in staat om onmiddellijk actie te ondernemen op het gebied van sales en marketing. De Portal is intuïtief en eenvoudig te gebruiken, dus we verwachten dat de leertijd minimaal zal zijn “, aldus Mike Appel, vice president Global, Datech Solutions. “We zijn erg enthousiast over deze extra service die we onze Datech-klanten kunnen bieden. We willen dit een groot succes maken voor onze VAR-klanten, Autodesk en Datech Solutions. ” De Datech Portal maakt gebruik van een aantal essentiële prestatie-indicatoren (KPI’s) in elke fase van de FLAER-cyclus. Belangrijke business informatie wordt aan resellers gepresenteerd in een intuïtieve en visuele interface, die veilig en altijd beschikbaar is. Met één eenvoudige klik, kan de reseller meteen actie ondernemen zoals contact opnemen met klanten of datapakketten downloaden om klanten op te volgen. Ook worden in elke fase specifieke Datech value-add services aangeboden om resellers te ondersteunen om meer te doen voor hun klanten, met minder middelen. Deze diensten omvatten tactische ondersteuning, training, toegang tot marketing en technische diensten en orderautomatisering.”

Meer informatie: www.techdata.com