BusinessCom en NETGEAR gaan samenwerken in de Benelux

 

Cloud- en telecomdistributeur BusinessCom en netwerkspecialist NETGEAR gaan een samenwerking aan voor de distributie binnen de Benelux. Dit maakten beide bedrijven vandaag bekend.

De samenwerking moet vooral het bereik van de leverancier van netwerkproducten en -oplossingen in België, Nederland en Luxemburg verder vergroten. Ook moet de zichtbaarheid van NETGEAR in de telecommarkt hierdoor verder worden vergroot. “BusinessCom bedient 1.000 resellers in het mkb en het grootzakelijke segment in de Benelux. Het one-stop-shop principe van BusinessCom, waarbij zij ook netwerkproducten bieden aan hun telecom- en ICT -resellers, zorgt ervoor dat wij als leverancier nog meer zichtbaar kunnen zijn in de telecommarkt”, zegt Regional Director Benelux & Other EMEA Arend Karssies van NETGEAR in een reactie.

Meer waarde dealerkanaal

samenwerkingDistributeur BusinessCom bedient al enige tijd de telecommarkt met producten van NETGEAR. Deze markt groeit de laatste tijd flink dankzij de groeiende vraag naar VoIP-oplossingen en bijbehorende producten en is inmiddels uitgegroeid tot een breed B2B-retailspectrum. BusinessCom is door focus en goede strategie een van de grootste telecomdistributeurs van de Benelux geworden. “Door de upgrade van onze samenwerking naar een direct partnership verwachten we nog meer waarde toe te kunnen voegen aan ons dealerkanaal”, aldus directeur Pieter van Eldonk BusinessCom over de nu nog hechtere samenwerking tussen beide bedrijven.

Meer info: www.businesscom.nl