Avaya en Westcon starten nieuw reseller-programma

'Sixth Gear – Full Speed Ahead' is vooral gericht op de convergentieoplossingen van Avaya.

‘Sixth Gear – Full Speed Ahead’ is vooral gericht op de convergentieoplossingen van Avaya.

Sixth Gear bestaat uit een intensief trainings- en marketingprogramma dat onder meer gericht is op het behalen van de BusinessPartner-autorisatie en -accreditatie door resellers van Westcon. Verder gaat Westcon onder de naam ‘Sixth Gear – Full Speed Ahead’ een compleet programma verzorgen, waar demo’s, seminars en trainingen en een incentive deel van uitmaken. De incentive is nauw verbonden met de autosport. Een participerende reseller kan in verschillende stappen toegang krijgen tot een heel seizoen autoracen.

Stefan van Hoof, General Manager van Westcon, noemt het programma ambitieus. "Het is een programma waarbij een investering van reseller, distributeur en leverancier wordt gevraagd, maar waarbij het rendement uiteindelijk hoog is, zoals het onderscheidend vermogen naar de markt. Doel is het verder ontwikkelen en uitbouwen van kennis op het gebied van de convergentieoplossingen van Avaya. Westcon wil hierbij de belangrijkste Value-Added Distributor van Avaya zijn. We gaan ons in dat verband sterk richten op drie focusgebieden: draadloos, convergente oplossingen en VPN/beveiliging."

Philip van Gendt, Channel Sales Manager bij Avaya, zegt over het programma: "Met Westcon beschikken we over een sterke partner op distributiegebied met een sterk logistiek apparaat, een solide basis en een dynamische organisatie met veel kennis van onze producten."