Arrow voegt F5 toe aan cloud portfolio

Arrow Electronics biedt Managed Service Providers de mogelijkheid om de clouddiensten van F5 Networks aan te bieden via zijn cloud marktplaats ArrowSphere. Resellers dienen zich wel te registreren bij het F5 Cloud Licensing Programme (CLP). Het programma is beschikbaar in 26 landen in de EMEA-regio.

Het F5 Cloud Licensing Programme omvat de virtuele versies van de F5 Big-IP appliances en het Good-Better-Best (GBB) vereenvoudigde licentiemodel, op basis waarvan MSP’s hun klanten van complete cloudoplossingen kunnen voorzien.

MSP’s hoeven niet langer voor-investeringen voor hun klanten te doen en ze hebben de keuze om ofwel onderdelen, dan wel het volledige F5 Cloud portfolio aan te bieden. Met opties als Bring-Your-Own Licence en speciale volume licenties biedt het programma de nodige flexibiliteit.

Een ‘app-centric’ strategie helpt organisaties om grip te houden op applicaties in de cloud. Door dezelfde mate van beschikbaarheid, prestaties en security in alle omgevingen – on-premise, in de publieke, private of hybride cloud – aan te bieden kunnen organisaties erop vertrouwen dat hun apps altijd en overeal dezelfde gebruikerservaring bieden, waar ze ook worden toegepast. Dezelfde policies die van toepassing zijn op applicaties in het datacenter zijn ook van kracht in de cloud.

Meer informatie: www.arrowecs.nl