Arrow sluit distributieovereenkomst met HPE België en Luxemburg

Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst getekend met Hewlett Packard Enterprise voor België en Luxemburg. Arrow was al value-added distributeur van HPE in 7 landen in EMEA.

Via haar resellers in België en Luxemburg zal Arrow het volledige portfolio aan producten en diensten van HPE aanbieden, waaronder high-end servers, storage, hyper-converged infrastructuur en Aruba networks.

hpe
Bart van Rheenen

“Arrow zet sterk in op dienstverlening”, vertelt Bart van Rheenen, algemeen directeur van Arrow Enterprise Computing Solutions Benelux. “HPE past uitstekend binnen ons value-added model en het aanbod van onze resellers van de toekomst. De producten stellen onze klanten in staat baanbrekend te zijn op het gebied van business intelligence, data analytics, IoT, open source en storage, en dit sluit aan bij onze belofte Arrow Five Years Out.”

HPE bevindt zich bij Arrow in goed gezelschap tussen gerenommeerde vendoren en een uitgebreid aanbod van sensoren en componenten die in combinatie met HPE nieuwe toepassingen op het gebied van IoT mogelijk maken.

Luc Opdebeeck

“We zijn erg blij Arrow aan ons te kunnen verbinden in België en Luxemburg. Arrow is sterk in het ontwikkelen en op de markt brengen van product-marktcombinaties op gebieden die voor ons van groot strategisch belang zijn”, zegt Luc Opdebeeck, Managing Director BeLux Hewlett Packard Enterprise.

Naast de bestaande disciplines als marketing- en salessupport, opleidingen en technische ondersteuning heeft Arrow een nieuw specifiek team voor HPE in België en Luxemburg geformeerd.

Meer informatie: www.arrow.com