Arrow Europees distribiteur van FireEye

Value added distributeur Arrow Electronics is aangesteld als geautoriseerde distribiteur van FireEye in Europa. Op basis van deze overeenkomst gaat Arrow de cyber security-oplossingen van FireEye op grote schaal in de regio aanbieden.

“We zien al jaren een stijgende lijn in het aantal cyberdreigingen in Europa, bij bedrijven van alle soorten en maten,” aldus Nik Churchley, directeur channel sales EMEA bij FireEye. “Om deze trend tegen te gaan, willen we onze cyber security-oplossingen zo breed mogelijk beschikbaar maken. Het grote bereik van Arrow in Europa helpt daarbij. Met haar goede positie in het IT-resellerkanaal helpt Arrow onze software bij partners te introduceren en zo meer groei en inkomsten voor hen te realiseren.”

De nieuwe overeenkomst betekent dat Arrow en FireEye gaan samenwerken om bestaande markten te versterken en nieuwe gebieden en snel groeiende sectoren te betreden. De overeenkomst geldt voor België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Lees meer op www.distributeursdossier.nl