Arrow Electronics EMEA-distributeur van NetScout

Distributeur Arrow Electronics en NetScout Systems, specialist in service assurance en oplossingen voor cybersecurity, hebben een distributieovereenkomst gesloten voor 27 landen in de EMEA-regio. Duizenden van ‘s werelds grootste en meest innovatieve service providers, bedrijven en overheidsinstellingen vertrouwen op NetScout’s service assurance en oplossingen voor cybersecurity.

Hiermee verbeteren deze organisaties de ROI op hun netwerken en andere IT-initiatieven om de risico’s van downtime, slechte service en security-incidenten te verminderen. NetScout nam vorig jaar Danaher Corporation Communications Business over waaronder Tektronix Communications, Arbor Networks en delen van Fluke Networks vallen.

Onlangs introduceerde NetScout haar nieuwe wereldwijde partnerprogramma, Connect360, voor de distributie van NetScout’s service assurance-oplossingen en portable tools voor netwerkanalyse en trouble shooting. Arrow Electronics is een Connect360-partner en is in eerste instantie van plan om een reeks van productfamilies te distribueren die NetScout aan haar portfolio heeft toevoegd na de acquisitie van Danaher Corporation’s Communications Business. Het gaat om de volgende producten: OneTouch, LinkRunner, LinkSprinter, Link-Live, Aircheck, TruView, TruView Live AirMagnet en OptiView.

“Met NetScout hebben we een zeer innovatieve leverancier aan boord, met oplossingen die gerichte performance monitoring bieden over verschillende platformen. Hierdoor verlopen infrastructuurimplementaties een stuk gemakkelijker,” stelt Bart van Rheenen, managing director Benelux bij Arrow ECS. “Oplossingen voor cloud computing, big data, IoT en security worden steeds belangrijker. De volgende generatie van technologieën via NetScout, zorgt ervoor dat het netwerk en de applicaties, die nodig zijn in deze connected world, blijven opereren.”

Meer informatie: www.arrowecs.nl