Arrow ECS distrubueert Carbon Black

Arrow ECS heeft het distributeurschap verworven van Carbon Black, leverancier van next-generation endpoint security. Arrow ECS is als value-added distributeur een vooraanstaand leverancier van security-oplossingen, en biedt de producten van Carbon Black via zijn wereldwijde resellernetwerk aan.

Arrow ECS voert onder andere Cb Defense, de afgelopen mei gelanceerde Next-Generation Antivirus-oplossing (NGAV). “Door de wildgroei aan zakelijke devices en Internet of Things-toepassingen is de markt op zoek naar robuuste endpoint security oplossingen”, aldus Bart van Rheenen, algemeen directeur van Arrow ECS Benelux. “We zijn verheugd dat we een samenwerking hebben gesloten met Carbon Black. Zijn NGAV-oplossing stelt onze resellers in staat hun grote en middelgrote zakelijke klanten de beste bescherming te bieden tegen steeds geavanceerdere cyberbedreigingen.”

Cb Defense is een toonaangevende NGAV-oplossing die bedrijven beschermt tegen het volledige spectrum van moderne cyberaanvallen. Cb Defense levert de beste endpoint-bescherming met de minste inspanning. Dankzij een combinatie van endpoint- en cloud-gebaseerde technologieën stopt Cb Defense meer aanvallen dan conventionele anti-virussystemen die gebaseerd zijn op passieve machine learning. Met een diepgravende analytische benadering inspecteert Cb Defense bestanden, en identificeert en blokkeert bekende en nog onbekende malware, maar ook steeds frequentere niet-malware-aanvallen. Bij laatstgenoemde aanvallen wordt gebruik gemaakt van legitieme processen op de endpoint om bijvoorbeeld data ongeautoriseerd vrij te geven of te versleutelen.

“De markt wil preventieve bescherming en neemt steeds vaker afstand van traditionele anti-virus-oplossingen”, zegt Mark Beunk, channel manager Benelux van Carbon Black. “Er is een grote vraag van klanten naar een vooraanstaande NGAV-oplossing. Door de combinatie van Cb Defense met het uitgebreide netwerk van Arrow ECS kan Carbon Black zijn wereldwijde aanwezigheid aanzienlijk vergroten, wat resellers hoge marges oplevert. Daarbij blijft Carbon Black zich op het scherpst van de snede inzetten voor de bescherming van bedrijven tegen niet-aflatende cybercrime.”

Carbon Black is de enige vendor die een preventiescore van 100 procent behaalde in de recente NSS Labs’ Advanced Endpoint Protection Test. Dit voorjaar houdt Carbon Black de Beyond AV Tour en doet daarbij Utrecht aan op 29 maart, Brussel is op 30 maart aan de beurt.

Meer informatie: www.arrowecs.nl