Arbor Networks kiest Zycko als distributeur

Arbor Networks, leverancier van netwerk security- en management oplossingen voor de grootzakelijke markt en ISP’s heeft op EMEA-niveau een distributieovereenkomst gesloten met value added distributeur Zycko. Dankzij deze samenwerking kan Arbor Networks een betere support, aanvullende trainingsmogelijkheden en een uitgebreide demo-faciliteit bieden aan de resellers van Zycko.

De uitbreiding van Zycko’s portfolio met de uitgebreide DDoS en netwerkbeveiligingsoplossingen van Arbor Networks bouwt voort op de bestaande oplossingen voor prestatieverhoging, optimalisatie en beveiliging van netwerken. 

“Samenwerking met Zycko zorgt voor extra toegevoegde waarde voor resellers omdat we dankzij de marktkennis van Zycko in de Enterprise mark een betere service en ondersteuning kunnen bieden,” aldus Richard Brown, Director EMEA Channels and Alliances bij Arbor Networks. “We streven ernaar om Zycko een verlengstuk van het Arbor Networks team te maken. Netwerk beveiliging is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag, en met de inzet van een gespecialiseerd resellerkanaal kunnen we onze oplossingen nog beter aanpassen en toespitsten op de vraag vanuit de markt.”

David Galton-Fenzi, ceo van Zycko, vult aan: “Met het toenemend aantal meldingen van DDoS aanvallen op zowel bekende als minder bekende organisaties neemt ook de vraag naar een oplossing die netwerk-gebaseerde dreigingen signaleert en onschadelijk maakt toe. Een vooraanstaande security-specialist met een bijzonder en innovatief aanbod past Arbor Networks naadloos bij Zycko, dat is gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van next-generation technologieën naar het resellerkanaal.”

Voor meer informatie: www.nl.zycko.com

Op 5 maart a.s. organiseren Arbor Networks en Zycko een channel update sessie in het Park Plaza Amsterdam Airport Hotel in Lijnden. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.