Actebis stuurt haar klanten op reis

Door middel van orders bij Actebis kunnen haar klanten sparen voor onvergetelijke ervaringen, van een verwendag in een beautyfarm of weekendje weg naar Parijs tot een 4-daagse IJsland-reis met snowmobiel-adventure en luxe overnachtingen.

Door middel van orders bij Actebis kunnen haar klanten sparen voor onvergetelijke ervaringen, van een verwendag in een beautyfarm of weekendje weg naar Parijs tot een 4-daagse IJsland-reis met snowmobiel-adventure en luxe overnachtingen.

2005 was het eerste jaar waar klanten kennis maakten met Compleet Actebis. Massaal werd er gespaard door bijna 1500 resellers die hun punten konden inwisselen voor apparaten (van waterkoker tot plasma tv) en ervaringen (van attraktiepark tot weekendjes weg). De klanten gaven vooral de voorkeur aan de laatste categorie, zodat nu in 2006 dáár de nadruk op ligt bij het fantastische spaarprogramma van Actebis, wat ondersteund en gesponsord wordt door een keur van leveranciers. Egbert Putmans, directeur van Actebis Computer B.V. is blij met de launch van Compleet Actebis: met dit loyalty programma kunnen onze klanten zeer simpel en snel veel punten bij elkaar sparen om samen met hun familie of collega´s onvergetelijke ervaringen te delen! Voor 300,- orderwaarde verdien je al 1 punt en met 10 punten kan je al een weekendje naar Parijs! Het leuke van Compleet Actebis is ook dat veel van onze leveranciers het ondersteunen, zodat je over de breedte van ons assortiment kunt sparen. Nog iets unieks: de klanten die zich aanmelden worden ´beheerder´ en een beheerder kan desgewenst deelnemers aanmaken, die hij kan voorzien van een deel van zijn puntensaldo. Hiermee kan de klant ons programma gaan inzetten als beloningstool voor zijn medewerkers! Deze launch is nog maar het begin, binnenkort gaan we specifieke Compleet Actebis-akties lanceren en zullen er continue leveranciers (merken) worden toegevoegd!" Klanten kunnen lid worden van Compleet Actebis door te surfen naar www.compleetactebis.nl of gewoon via de normale website van Actebis: www.actebis.nl. Na aanmelding volgt er een korte selectie procedure en ontvangt men een wachtwoord en worden automatisch alle aankopen beloont met Compleet Actebis punten. Met de volgende leveranciers (merken) kan men punten sparen: Avermedia, BenQ, Canyon, Energizer, Epson, E-tech, Freecolor, Hyundai, Kaspersky Lab, LinkSys, Microsoft, MSI, Netgear, Plextor, Toshiba.