Dienstmededeling: ChannelConnect nieuwe website

De vlag kan uit!

Beste lezer, u heeft het mogelijk al gezien dat de vertrouwde ChannelConnect-site geheel is vernieuwd: een ander image en een nieuwe, overzichtelijker indeling van de homepage, en tal van achterliggende verbeteringen. En dat was hoog nodig, want ons oude content management systeem voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd.Uiteraard blijven we gewoon doen wat we altijd deden: u dagelijks informeren met businessnieuws dat ertoe doet, personalia en een eventkalender. Daarbij is onze nieuwe website geoptimaliseerd voor SEO (search engine optimalisation), en biedt dus betere vindbaarheid voor de bedrijven en de mensen waar we over publiceren. De site is responsive en daarmee goed leesbaar op alle vaste en mobiele devices. We hebben nu ook prominent plaats voor vacatures in de branche en nieuwe bannerformaten voor adverteerders. Ook de integratie met social media is verbeterd.

De dossiers – distributie, datacenter & cloud, security en VoIP – en het platform voor de hostingcommunity ISP Today zijn geïntegreerd en direct toegankelijk, terwijl de site en de achterliggende databases als geheel beter beveiligd zijn met inachtneming van de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens daaraan stelt.

Registreer u eenmalig op onze nieuwe site en we bieden u een sterk verbeterde service, waarmee u onder andere kunt aangeven welke nieuwsbrieven u wit ontvangen, zich kunt aan- of afmelden voor het ontvangen van onze printuitgaves, zelf verhuis informatie kunt doorgeven, een promotie of verandering van baan met de branche kunt delen, events kunt aanmelden en vacatures kunt melden.

Vergeef ons als u nog tegen kleine onvolkomenheden op onze nieuwe site zou aanlopen. Geef ze alstublieft aan ons door, zodat we ze snel kunnen verhelpen. Ook voor andere positief-kritische opmerkingen of tips houden we ons vanzelfsprekend aanbevolen via redactie@channelconnect.nl!

Bekijk hier ook onze andere websites: