Dell showt nieuwe producten en software op CES

Tijdens de jaarlijkse Consumer Electronics Show in Las Vegas presenteert Dell een suite van nieuwe producten en software die mensen in hun werk en het dagelijks leven zullen ondersteunen. Naast de introductie van enkele apparaten, belicht Dell nieuwe innovaties in deze producten die zijn ontwikkeld voor betere prestaties, functionaliteit en gebruikservaringen.

“Innovatie staat nooit stil bij Dell. We houden ervan om nieuwe technologie te creëren en daarbij onze grenzen op te zoeken”, aldus Sam Burd, president, Client Solutions Group van Dell. “Bij Dell-machines zie je geweldig design aan de buitenkant, maar een van de grootste voordelen van onze machines is de innovatie binnenin. Daar huist pure schoonheid die zorgt voor een revolutie van personal computing en biedt ervaringen die mensen graag willen hebben én zelfs ervaringen die ze nooit voor mogelijk hielden.”

producten

Het XPS-portfolio van Dell heeft meer prijzen in de wacht gesleept dan welk ander merk van het bedrijf ooit. De nieuwste XPS 13 is op elk punt verbeterd en is genomineerd als CES 2018 Innovation Award Honoree. Naast zijn next-generation InfinityEdge 4K Ultra HD-beeldscherm, komt de XPS 13 met een Rose Gold met Alpine White glasfiber interieur als optie naast de traditionele zilveren en zwarte kleurstelling. De XPS 13 heeft zeer dunne randen en de Dell Power Manager leert het dunnere en lichtere ontworpen apparaat precies de power die nodig is. GORE Thermal Insulation (dezelfde siliconen aerogel wordt gebruikt in de Mars Rover om hitte af te voeren) wordt voor het eerst toegepast als innovatief materiaal in het thermische design, om het systeem koel te houden wanneer het hard werkt.

Om tegemoet te komen aan de vraag naar dunnere, lichtere en tegelijkertijd krachtigere mobiele apparaten introduceerde Dell de eerste XPS 15 2-in-1, de meest krachtige 15 inch 2-in-1 ter wereld en de belichaming van innovatie op elk niveau. Deze kleinste 15,6 inch 2-in-1 biedt de perfecte balans tussen prestaties en prachtig design en heeft de CPU en grafische power om content creatie-apps te draaien, grote bestanden te verwerken en om AAA games mee te spelen. Men kan werken met touch, een pen of het innovatieve maglev-toetsenbord en een ‘screen real estate’ waar veel creatieven naar snakken. De nieuwe 8e generatie Intel Core-processor combineert een krachtige Intel CPU en discrete Radeon RX Vega M Graphics in één pakket. De XPS 15 2-in-1 beschikt tevens over een next-generation InfinityEdge 4K Ultra HD-beeldscherm met levensechte kleuren in een uiterst dun formaat van slechts 16 mm. Vakmanschap gecombineerd met premium materialen en een prachtige afwerking met onder andere aluminium, koolstofvezel en Corning Gorilla Glass 4 zorgen voor een zowel functioneel als ook futuristisch ontwerp.

Meer informatie: www.dell.com