Dell innoveert onderwijsaanbod

Dell komt met een nieuwe reeks laptops en monitoren voor het onderwijs. De nieuwe systemen zijn speciaal ontwikkeld om de leermogelijkheden van scholieren in het basis- en voortgezet onderwijs uit te breiden. Ook helpen zij docenten om hun onderwijstechnieken te optimaliseren.

Het gaat om een drietal nieuwe, speciaal ontwikkelde laptops die bestand zijn tegen de zware omstandigheden die gepaard gaan met dagelijkse gebruik in een klaslokaal. Dell komt binnenkort ook met een nieuwe, 360 graden draaibare convertible laptop voor gebruik in het onderwijs. Dell introduceert tevens nieuwe 55 en 86 inch Interactive 4K Touch monitoren en nieuwe computing carts.

3000 Series Latitude Notebook  - Non-Touch WIN 11"
3000 Series Latitude Notebook – Non-Touch WIN 11″

Alle drie laptops – de Latitude 11, Chromebook 11, Latitude 11 convertible, Chromebook 11 convertible, Latitude 13, Chromebook 13 – zijn volledig compatibel met de besturingssystemen Windows 10 en Chrome. Ze bieden een keur aan opties voor scholengemeenschappen met heterogene ICT-omgevingen en uiteenlopende technologische behoeften. Alle drie systemen zijn voorzien van een batterij die een hele schooldag meegaat2 en 6e-generatie of 7e-generatie Intel-processors die voor maximale prestaties zorgen.

De introductie van de 55 en 86 inch Interactive Touch Monitoren van Dell volgt kort na de lancering van de 70 inch Interactive Touch Monitor van Dell. Dit is het eerste interactieve 70 inch, Full HD (1.080p) aanraakscherm van Dell dat werd ontwikkeld in reactie op de groeiende vraag naar interactieve platte beeldschermen als een eenvoudiger beheerbaar alternatief voor interactieve whiteboards.

De interactieve 4K Touch Monitoren Dell 55 en 86 bieden een aanraakscherm met tot 20 aanraakpunten voor samenwerking in klaslokalen en vergaderkamers. De nieuwe aanraaktechnologie InGlass biedt een natuurlijke schrijfervaring met twee meegeleverde passieve digitale pennen. Een paneel met anti-schitterings- en anti-vlekcoating zorgt voor een optimale kijkervaring. Beide monitoren bieden 4K UHD-resolutie en maken gebruik van speciale beeldschermtechnologie die heldere tekst en beelden waarborgt.

Met de open architectuur van de mobile computing carts biedt Dell veelzijdige opties voor het opslaan, opladen, beheren en beveiligen van maximaal 30 systemen van Dell.

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen: www.dell.nl