Dean One introduceert complete oplossing voor zakelijke telefonie

Dean One introduceert met Horizon een alles-in-een oplossing voor zakelijke telefonie. Hiermee kunnen partners van Dean One met een krachtige propositie alle communicatiebehoeftes binnen een organisatie invullen.
Horizon is de opvolger van Dean OnePro en Compleet waarbij het aantal functionaliteiten van de telefooncentrale in de cloud flink is uitgebreid. Partners van Dean One kunnen zo met het gemak van één licentie en de bewezen techniek van BroadSoft inspelen op de uiteenlopende communicatiebehoeftes van hun eindklanten.

Individuele behoeftes

“Iemand die op kantoor werkt communiceert anders dan iemand die altijd onderweg is. Horizon is de oplossing die al deze individuele behoeftes in een keer invult”, stelt Pieter Verbrugghe, Marketing en Sales Directeur bij Dean One.

Partners van Dean One kunnen met Horizon een volledige propositie voor een vast bedrag per maand aanbieden. Daarbij kan de klant ook kiezen voor onbeperkt bellen naar nummers in Nederland of de EU en Hardware Service Plus. Bij deze dienst gebruiken eindklanten de nieuwste toestellen en andere hardware van gerenommeerde leveranciers als Yealink, Poly en Gigaset voor een vast bedrag per maand.