Datto lanceert diverse uitbreidingen van het portfolio

Tijdens het Europese DattoCon partnerevent in Barcelona kondigde de leverancier verscheidene uitbreidingen en verbeteringen van de product line-up aan. De innovaties moeten zorgen voor aanzienlijke efficiencyverbeteringen voor MSP’s en onderstrepen nog eens Datto’s commitment aan het ontwikkelen van oplossingen waarmee MSP’s de IT van hun klanten kunnen beheren.

Eén van de updates is de wereldwijde beschikbaarheid van Datto Networking Managed Power met de MP10 WiFi-connected smart plug, een cloud-service waarmee MSP’s de mogelijkheid krijgen om de devices van hun klanten op afstand te monitoren en in- of uit te schakelen. Daarnaast zijn aankondigingen gedaan met betrekking tot grotere capaciteiten voor all flash Business Continuity en Disaster Recovery (BCDR) hardware, en een nieuw prijsmodel voor SaaS Protection cloud backup.

Op het gebied van hardware introduceert Datto twee nieuwe producten in de Datto Networking product line, de D200 en de MP10. De D200 voorziet in high-performance edge routing en is beschikbaar met diverse LTE opties voor MSP’s voor het maximaliseren van de uptime van klanten, zelfs als de primaire Internet connection down gaat. De eveneneens nieuwe WiFi-geconnecteerde MP10, een single-port smart plug, stelt MSP’s in staat om op afstand of automatisch verbonden apparaten te resetten.

Lees een uitgebreid artikel over DattoCon en de daar gedane annoncering in de volgende uitgave van ChannelConnect die rond 23 november a.s. in de bus valt.

www.datto.com

Vorig artikelDatto blijft groeien in Europa
Volgend artikelSophos houdt evenement voor eindgebruikers
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.