D-Link lanceert DGS-3000-serie: zeer betrouwbare, veilige en voordelige serie switches

D-Link heeft de nieuwe DGS-3000-serie geïntroduceerd. De modellen zijn speciaal ontwikkeld voor service providers, met voordelige metro-access, edge toegang voor bedrijven en scholen, en dit alles met uitstekende veiligheidsvoorzieningen en een extreem hoge uptime.

Service providers en hun klanten kunnen profiteren van de triple play functionaliteit. Deze is speciaal ontwikkeld om eenvoudig te beheren IPTV/VoIP services aan te bieden. Grotere bedrijven en MKB zullen hun voordeel halen uit de voordelige gigabit oplossing met geavanceerde access layer features.

De nieuwe serie is onderdeel van D-Link’s Layer 2 managed switches-familie en bestaat uit de DGS-3000-28X, DGS-3000-52X, DGS-3000-28LP en DGS-3000-28XMP. Ze hebben volledig configureerbare poorten, waaronder: 1 Gb/s RJ-45 poorten en 1 Gb/s SFP poorten (optioneel met 10 Gb/s SFP+ voor makkelijk instellen en PoE ondersteuning). 10 Gb/s uplinks voorkomen vertragingen op het netwerk en PoE ondersteuning zorgt voor extra flexibiliteit bij draadloze netwerken en IP beveiliging.

De nieuwe serie levert betrouwbare en veilige netwerken met meerdere authenticatie methoden voor gebruikers, zoals ondersteuning voor Access Control Lists (ACLs) en IP-MAC-Port Binding. Ze hebben ook features als RADIUS accounting en een reeks Identity-driven Network Policies. De overspanningsbeveiliging per poort, Ethernet Ring Protection Switching (ERPS) en Redundant Power Supply (RPS) eigenschappen zorgen voor maximale beschikbaarheid van het netwerk en een betrouwbare verbinding.

Voordelen van de serie zijn onder meer:
– Verbeterde uplink bandbreedte
– Efficient en betrouwbaar netwerken
– Hoge quality of service
– Identity-driven network policies
– Eenvoudig te managen
– Veilig

Meer informatie: www.dlink.com