Infotheek Group Microsoft Authorized Refurbisher Partner 2017

Infotheek Groep, vooraanstaand speler in de markt voor circulaire ICT in Europa, is middels een award benoemd tot Microsoft Authorized Refurbisher Partner 2017. Het Leidse IT-bedrijf toont volgens de softwaregigant uitmuntendheid in de verkoop en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Hiermee behoort Infotheek Groep nu tot de wereldwijde toppartners van het Amerikaanse Microsoft.

De Microsoft Authorized Refurbisher Awards worden toegekend aan partners die het afgelopen jaar expertise hebben getoond op het gebied van refurbished solutions, ofwel het opschonen en opnieuw in de markt zetten van gebruikte ICT-apparatuur met bijbehorende softwarediensten. De award erkent Infotheek Group als succesvolle en effectieve partner van lokale Microsoft-kantoren. Infotheek Group is het enige IT-bedrijf in Nederland met deze status.

De criteria bestonden onder meer uit de mate van innovatie en business impact, klanttevredenheid en het bedienen van nieuwe klanten. Om kans te maken op de award moesten er minimaal 30.000 licenties worden verkocht.

“We zijn blij Infotheek Group te mogen erkennen als Microsoft Authorized Refurbisher van West-Europa”, zei Tara Smith, Worldwide Refurbisher Channel Owner bij Microsoft Corp. ter gelegenheid van de uitreiking. “Infotheek Group is een exceptioneel voorbeeld en van zeer grote waarde als we kijken naar ons gezamenlijke klantenbestand”.

Chief Commercial Officer Mirjam Roos: “Het winnen van deze belangrijke award voor het tweede jaar op rij versterkt onze missie om de transitie naar een circulaire economie waar te maken, te promoten en te versnellen”.

Meer informatie: www.infotheek.com