Copaco voegt Avast Business toe aan haar portfolio

Copaco en Avast Business zijn een samenwerking gestart waarbij de security oplossingen van Avast Business toegevoegd zijn aan het software portfolio van Copaco.

De eenvoudig te implementeren Avast Business producten helpen bij het oplossen van MKB veiligheid, de bescherming van apparaten en gegevens. De verschillende oplossingen bestaan uit Avast Business Security, Avast CloudCare, Avast Managed Workplace en Avast Security Portal.

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco: “De toevoeging van de Avast Business security-producten aan ons softwareportfolio is absoluut een mooie ontwikkeling. Onze partners kunnen hiermee rekenen op nog meer toonaangevende en betrouwbare beveiligingsoplossingen en -diensten om geavanceerde en snel evoluerende digitale dreigingen te bestrijden. Daarnaast laat de toevoeging van CloudCare tevens de innovatieve kant van Avast Business zien. Vanuit de cloud zijn IT-securityoplossingen nu snel beschikbaar voor iedere willekeurige reseller. Ongeacht of ze nu veel of weinig IT-kennis in huis hebben. Zo kunnen resellers zich richten op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken of de beveiliging bij hun klanten wel op orde is.”

“Voor Avast is het partnership met Copaco een belangrijke mijlpaal. Copaco onderscheidt zich door de toegang die zij resellers biedt tot uitstekende ondersteuning en innovatieve security oplossingen voor de zakelijke klant”, aldus Erik Preisser, Vice President SMB Sales, Avast Business. “De toevoeging van het gehele portfolio van Avast Business oplossingen aan Copaco’s services assortiment, stelt resellers in staat om hun klant te bedienen met een scala van eenvoudig te managen security oplossingen specifiek ontwikkeld voor de zakelijke markt. Wij zien uit naar de samenwerking en het gezamenlijk naar de markt brengen van deze producten, waarbij wij Copaco alle ondersteuning bieden bij deze verbreding van hun security portfolio.”

Avast Business is een mooie toevoeging in de transitie naar solution selling. “We zien dat klanten steeds meer om complete solutions vragen en daar willen we in de nabije toekomst meer op aansluiten.” De oplossingen van Avast business zullen onderdeel zijn van het thema Security, Back-up & Recovery. “We merken dat partners het prettig vinden als ze gebruik kunnen maken van kant-en-klare proposities”, aldus Van Engeland.

Meer informatie: www.copaco.com