Computerlinks wint EMEA-award SafeNet

    Tijdens het in het Oostenrijkse Wenen georganiseerde 2013 EMEA Annual Channel Partner Awards event van securityspecialist is de onlangs door branchegenoot Arrow ECS overgenomen value added distributeur Computerlinks in de prijzen gevallen.

    De award voor ‘Best Distributor of the Year’ werd toegekend aan Computerlinks Benelux. Dit bedrijf verdubbelde zijn SafeNet-omzet voor het derde achtereenvolgende jaar. Computerlinks creëert voortdurend kansen om zijn oplossingenportfolio te verbreden door zich actief in te zetten om voortdurend het best in te spelen op de behoeften van de klant, voornamelijk in het mkb-segment. Daarnaast ging de distributeur een groot aantal nieuwe partnerships aan om te helpen de Authentication-as-a-Service-oplossing van SafeNet verder te verspreiden.

    V.l.n.r.: Phil Saunders (SafeNet EVP Worldwide Sales en CRO), Gary Clark (SafeNet VP EMEA Sales & Operations), Kees van Kempen (Computerlinks Regional Director Benelux) en Rob Ellis (SafeNet VP Regional Sales Northern EMEA) 

    De Zwitserse reseller Keyon werd de winnaar van de award voor ‘Best Partner of the Year’. De Nigeriaanse reseller WiniGroup ontving de award voor ‘Best New Partner of the Year’.

    Gary Clark, VP EMEA Sales & Operations feliciteerde alle genomineerden en de winnaars en onderstreepte nog eens het belang voor een channelgerichte organisatie als SafeNet van de strategische partnerships met toonaangevende distributeurs en resellers in geheel EMEA. “We blijven investeren in de uitbouw van een sterk kanaal om ons groeiende klantenbestand te ondersteunen en ze in staat te stellen nieuwe databeveiligingsoplossingen te ontwikkelen,” aldus Clark.