ChannelConnect magazine nummer 5 nu online

VAN EEN WARME ZOMER NAAR EEN HETE HERFST

Ik weet niet hoe het jullie is vergaan, maar zo af en toe was het niet te doen om onder tropische temperaturen – er werden in De Bilt liefst zes officiële tropische dagen gemeten – nog een beetje te presteren. Geheel in de geest van het thema van deze uitgave – de werkplek in 2025 – is ons team verhuisd naar het naburige pand van zusterbedrijf iMediate. Daar zitten we nu met 35 collega’s samen in een inspirerende werkomgeving waar iedereen bezig is met relevante content in alle vormen en maten, online en offline.

Wil je ChannelConnect nummer 5 van 2018 nu al online lezen? Dat kan onderaan deze pagina!

Naast onze rol van uitgever kunnen we ons nu nóg meer profileren als een fullservicebureau met aandacht voor channelcommunicatie én b2b-contentmarketing. Alle disciplines onder één dak voor print-, online-, social- en livecommunicatie voor pr, marketing, branding en leadgeneratie.

En dat is goed, want na de warme zomer volgt weer een hete herfst voor de ICT-sector. Tot en met december staan er nog drie reguliere uitgaven, twee specials, twee round tables en natuurlijk onze nieuwe eventformule op de agenda. ‘This is IT’ is de naam voor het nieuwe ChannelConnect-event, hét event van het najaar waar je bij wilt zijn. Als locatie is Studio A12 in Bunnik gekozen, waar het programma bestaat uit een seminar-ochtend die zal worden gemodereerd door Matthijs van Nieuwkerk. Hij spreekt met diverse captains uit onze industrie over IT-channelonderwerpen met als thema ‘Op jacht naar de eindgebruiker’. In een inhoudelijke discussie met fabrikanten, resellers en eindgebruikerpanels verwachten we een aantal interessante inzichten met je te kunnen delen.

In de middag is er een marktplaats met stands van zo’n 50 toonaangevende fabrikanten en distributeurs, die ook weer veel (inhoudelijke) informatie voor je hebben en waar je informeel kunt netwerken. Ben je er ook bij op woensdag 14 november? Via onze website en e-mails houden we je op de hoogte van alle details.

Vanzelfsprekend volgen we ook de belangrijkste vakbeurzen en evenementen van fabrikanten, waarvan er de komende periode weer tientallen worden georganiseerd. Zo blikken we in het komende nummer terug op de IFA in Berlijn, het grootste CE-event van Europa met een focus op consumentenelektronica die steeds meer data genereren die ergens veilig opgeslagen moet worden en via een betrouwbare infrastructuur getransporteerd moet worden. Dat laatste geldt ook voor de broadcastsector die tijdens IBC in Amsterdam illustreert dat ICT ook daar een steeds dominanter rol speelt.

Rest mij je een heel mooie tweede helft van het jaar te wensen, waarin we met ons allen weer gaan knallen!

Eric Luteijn, uitgever
eric@channelconnect.nl

Klik op de cover en lees ChannelConnect nummer 5 van 2018 nu online.