Medewerkers werken optimaal samen met Surface as a Service

Centralpoint lanceert in samenwerking met Microsoft: Surface as a Service. Centralpoint is de eerste reseller in de Benelux die deze oplossing gaat aanbieden. Met deze oplossing krijgen organisaties en medewerkers een veilige, beheerde en productieve werkplek voor een vast bedrag per maand.

Surface as a Service bestaat uit een Surface-device, services en apps die de volledige werkplek ondersteunen. Onderdeel van het pakket is Microsoft 365: een volledige oplossing die Office 365, Windows 10 en Security samenbrengt. Door het complete aanbod kunnen organisaties optimaal samenwerken.

Centralpoint regelt het beheer en zorgt ervoor dat de devices over de laatste security updates beschikken. Daarnaast verzorgt Centralpoint het logistieke proces rondom de levering van de devices. Met behulp van Windows AutoPilot Deployment worden de devices vooraf geconfigureerd. De medewerkers kunnen vervolgens gelijk aan de slag met een beheerd en veilig apparaat. Wanneer een device defect is wordt deze omgeruild, zodat medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen.

Surface as a Service is ontwikkeld door Centralpoint, hierdoor sluit het perfect aan op de complete DaaS-oplossing van Centralpoint. Deze oplossing gaat nóg verder dan de voordelen die de reguliere DaaS al biedt, het is een totaaloplossing waarbij de nadruk ligt op dienstverlening en services. Hiermee krijgen gebruikers de devices en dienstverlening die zij willen, bespaart de IT-afdeling tijd en zijn grote investeringen niet meer nodig.

www.centralpoint.nl