Capestone start verkoop Loneworker

De in 4G LTE oplossingen gespecialiseerde distributeur Capestone is gestart met de verkoop van de dienst Loneworker. Een goede aanvulling op de bestaande critical communications hardware die de distributeur in zijn portfolio heeft. Loneworker biedt veiligheid voor iedereen die alleen werkt in risicovolle beroepen.

De dienst bestaat uit de combinatie van een robuuste telefoon met val- en ‘man down’-detectie en een noodoproepsysteem dat automatisch alarmen verstuurt wanneer er iets aan de hand is. Door middel van locatiebepaling is nauwkeurig vast te stellen waar de persoon zich bevindt en kunnen de hulpverleners snel ter plaatse zijn. De ambitie van Capestone om het omzetaandeel van managed services te vergroten wordt met de introductie van Loneworker ondersteund.

Clouddienst vergt geen extra apparatuur

Professionals die alleen werken zonder supervisie, de zogenaamde ‘lone workers’, hebben recht op de juiste bescherming en veiligheid. Alleen werken brengt risico’s met zich mee. In geval van een noodsituatie moeten deze personen snel en eenvoudig hulp in kunnen schakelen. Loneworker biedt deze bescherming, bijvoorbeeld in werkers in de bouw, beveiliging, industrie, transport, bij defensie en in de gezondheidszorg. Loneworker heeft als groot voordeel dat het een cloud gebaseerde dienst is, waardoor er behalve een robuust toestel geen extra apparatuur nodig is.

Capestone biedt Loneworker aan via haar resellers en direct aan eindklanten. Deze kunnen volledige ondersteuning verwachten bij implementatie en gebruik. Tevens kunnen gebruikers de dienst zelf beheren via een webportal. Voor de gebruiksvriendelijke app gelden geen langlopende contracten, doordat de dienst na het eerste jaar per maand opzegbaar is. Per toestel brengt Capestone eenmalig aansluitkosten in rekening en een vast laag bedrag per maand. Resellers profiteren daarbij van scherpe inkooptarieven en zijn hiermee in staat om onderscheidend te zijn in de markt. Voor Capestone een goede aanvulling om het assortiment te verbreden en invulling te geven aan de ambitie om uit te groeien tot één van de belangrijkste 4G distributeurs in Europa.

Meer informatie: www.capestone.nl