Brother en Kofax komen met geïntegreerde printmanagement oplossing

Brother International Europe is een wereldwijde samenwerking aangegaan met softwareproducent Kofax. De samenwerking biedt een geïntegreerde print management oplossing voor een aantal Brother laserprinters, all-in-ones en inkjetmodellen.

Gespecialiseerde Brother verkoop- en pre-sales teams zullen in de toekomst Kofax ControlSuite implementeren binnen bedrijven en organisaties zodat deze documenten kunnen beheren, beveiligen en informatiestromen volledig kunnen tracken en managen door Brother apparatuur te koppelen met de beveiligings- en automation-software van Kofax.

kofax

ControlSuite is de next generation software-oplossing voor het beheren, vastleggen en beveiligen van afdrukken. Informatie-en documentstromen van mobiele- en desktopapparaten kunnen centraal worden beschermd en beheerd. ControlSuite beveiligt en regelt vrijwel elk aspect van de documentdistributie binnen een bedrijf. De uniforme print-, scan- en workflow processen die worden opgezet, zorgen voor een ongeëvenaarde productiviteit en efficiëntieslag.

“Bedrijven hebben meer kans op materiële schade als gevolg van een document gerelateerde inbreuk dan van een gegevenslek”, zegt Chris Marshall, directeur van Brother SMB Printing & Solutions. “De combinatie van Brother-apparaten met ControlSuite biedt een oplossing voor de belangrijkste uitdaging van veilig documentbeheer: ervoor zorgen dat informatie bij de juiste persoon terechtkomt, met behulp van één uniforme, gestroomlijnde oplossing die fouten vermindert en de productiviteit verhoogt.”

ControlSuite is uitstekend te combineren met de professionele laserprinters van Brother en stelt bedrijven in staat documenten veilig te beheren. Daarnaast kunnen automatische audit trails worden opgezet, die bijhouden hoe documenten worden geopend en gebruikt.

“Voor bedrijven van elke omvang speelt IT, en met name informatiebeveiliging, een cruciale rol in documentbeheer en compliance”, aldus Jacqui Hendriks, Research Manager – European Imaging, Printing and Document Solutions bij IDC. “Bij het implementeren van een nieuwe document management strategie moeten IT-professionals oplossingen zoeken die een sterke beveiliging bieden voor de wisselende en veranderende eisen op de werkplek. Door de samenwerking met Kofax biedt Brother een breder scala aan beveiligingsoplossingen om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie.”

Meer informatie: www.brother.nl