Brocade introduceert allereerste IP-storageswitch voor EMC Connectrix

Netwerkspecialist Brocade heeft de Brocade VCS Ethernet-oplossingen aan de netwerkswitches in de EMC Connectrix-reeks toegevoegd. Dit resulteert in de eerste switch binnen de branche, die speciaal voor IP-storage is ontwikkeld. De EMC Connectrix VDX-6740B IP-storageswitch is per direct verkrijgbaar en biedt veerkrachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke ondersteuning voor de storage-, cloud-, deduplicatie- en back-up- en herstelsystemen van EMC.

Legacy IP-netwerken zijn nooit ontworpen voor het ondersteunen van The New IP-toepassingen, zoals cloud computing, mobiliteit en Big Data. Klanten kunnen dankzij de geïntensiveerde samenwerking met EMC profiteren van verbeterde prestaties, veerkracht en flexibiliteit van een dedicated IP-storagenetwerk voor de ondersteuning voor hun steeds bedrijfskritischer applicaties.

EMC-klanten kunnen de nieuwe switch inzetten om het IP-storageverkeer te scheiden van het andere dataverkeer. Deze aanpak is betrouwbaarder en efficiënter dan legacy implementaties waarbij het storageverkeer en al het andere netwerkverkeer dezelfde netwerkinfrastructuur delen.

De EMC Connectrix VDX-6740B is een krachtig presterende IP-storageswitch met lage latency, die voorziet in connectiviteit voor een breed scala van NAS- en iSCSI-opslagsystemen van EMC in het hogere en middensegment. De nieuwe switch biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruikseenvoud dankzij superieure automatisering en zelfvormende netwerkstructuren die geen menselijke tussenkomst vereisen. De Connectrix VDX-oplossingen zijn geïntegreerd met de Connectrix Manager Converged Network Edition-software (CMCNE) die integrale mogelijkheden biedt voor het beheer, de bewaking en de diagnostiek van zowel IP- als Fibre Channel-storagenetwerken. De integratie met EMC Storage Analytics biedt klanten toegang tot praktisch toepasbare analyseresultaten en stelt hen in staat om snel problemen rond de prestaties en opslagcapaciteit bloot te leggen en op te lossen.

Lees hier meer over de functies en voordelen van de nieuwe switch.