Showcase ‘Bon’App IT’ van Ingram Micro België groot succes

Op 1 juni organiseerde Ingram Micro België alweer de 26ste editie van haar jaarlijkse showcase in de Brabanthal in Leuven. Binnen het vernieuwde concept was er volop ruimte voor business, een streetfood parade om de ‘inwendige mens’ een culinaire wereldreis te bezorgen en de The Magical Flying Thunderbirds vormden het hoogtepunt van de party.

 


Ook de redactie van ChannelConnect was erbij. Tijdens de door tweesterrenkok Viki Geunis bereide VIP lunch voor 150 key-accounts, hadden we bij aanvang van het event kort de gelegenheid om kennis te maken met counrty manager Christophe Defrance, die anderhalf jaar geleden overkwam van Dell en de dagelijkse leiding over het ruim 130 man sterke Belgische Ingram Micro-team heeft.

Vanaf half drie was de Expo open en stroomde de hal vol met ruim 2.200 IT-professionals, waar zeventig vendors een stand hadden ingericht. Daaronder vele bekende en minder bekende merken als Microsoft, Hewlett Packard Enterprise (HPE), Dell EMC, Cisco, Symantec, Lenovo, Kaspersky Lab, NETGEAR, Fujitsu Nederland, Eaton, APC by Schneider Electric, SonicWall, Toshiba Information System, ASUS, DJI, OtterBox en Renewd. De beursvloer werd omzoomd door de diverse foodtrucks die lekkernijen uit alle windstreken presenteerden. Zakelijk netwerken met daarbij een belangrijke rol voor culinair genieten, blijkt in België al jaren een succesformule. De redactie heeft dan ook de nodige inspiratie opgedaan voor de komende edities van ChannelConnect LIVE, waarvan de eerstvolgende op 29 november a.s. plaatsvindt.

Als hoofdact van de afterparty traden ‘The Magical Flying Thunderbirds’ op die op hun afscheidstournee met een mix van humor en fun de stemming er snel in kregen. Nieuwe en klassieke nummers wisselden elkaar af. Voor de bezoekers een unieke kans om deze groep nog eenmaal live te zien. Dat gold ook voor marketing manager Philip Sempels, die sinds mei dit jaar zijn Benelux-rol heeft verruild voor een EMEA-functie. Hij was de afgelopen 11 jaar verantwoordelijk voor de organisatie en supervisie van de showcase, die ook dit jaar weer pas ver na middernacht werd afgesloten. «

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 4/5-2017]

Lees het artikel hier in PDF