Bechtle start internationale samenwerking met Japan Business Systems

IT-totaalleverancier Bechtle AG heeft een vierde partner aan haar internationale netwerk toegevoegd door een samenwerkingsverband aan te gaan met Japan Business Systems (JBS), gevestigd te Tokio. Met ruim 25 jaar ervaring in het IT-segment is het bedrijf een bekende naam onder klanten in de lokale zakelijke en publieke sector.

Het portfolio van het bedrijf omvat onder andere IT-infrastructuur, IT-diensten, en de ontwikkeling van applicaties, evenals ERP en CRM-oplossingen. JBS heeft ongeveer 770 werknemers in dienst en heeft vorig jaar een omzet behaald van zo’n EUR 160 miljoen. Andere strategische partners van het bedrijf zijn Apple, Cisco, Citrix, EMC, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Microsoft, Oracle, Samsung en VMware.

Bechtle’s partnership met PC Connection (USA), gesloten in het eerste kwartaal van 2014, vormde de basis van een internationale alliantie dat in het tweede kwartaal van dat jaar werd uitgebreid door middel van een samenwerkingsverband met het Scandinavische Atea. Een derde partner, Lexel (Nieuw-Zeeland en Australië), werd in het vierde kwartaal van dat jaar toegevoegd. Onder de noemer Global IT Alliance (GITA) bouwt Bechtle een netwerk op dat als voornaamste doel het bieden van uitgebreide customer support aan klanten over de gehele wereld heeft.

Meer informatie: www.bechtle.com