Bechtle is HP PartnerOne Global Reseller of the Year

Bechtle AG, waartoe het Nederlandse Bechtle direct behoort, is op de jaarlijkse HP Global Partner Conference in Las Vegas uitgeroepen tot PartnerOne Global Reseller of the Year. De onderscheiding is het resultaat van de sterke groei in zowel het Enterprise Group (EG) als het Printing & Personal Systems (PPS) segment. Michael Guschlbauer, lid van Bechtle’s Raad van Bestuur, nam de prijs in ontvangst.

Dit is een prachtige blijk van waardering voor zowel de inzet van ons team als de krachtige samenwerking tussen HP en Bechtle”, zei Guschlbauer. We zien HP als een betrouwbare en innovatieve producent die blijk geeft van interesse in wederzijdse groei met gekwalificeerde partners”.

De genomineerden werden voorafgaand aan de uitreiking geselecteerd door HP Channel executives, waarna de awards werden toegekend aan partijen die uitzonderlijke performance, algemene groei en innovatieve oplossingen wisten te realiseren.

“We feliciteren Bechtle met het winnen van de HP PartnerOne Global Reseller of the Year award,” zei Sue Barsamian, Senior Vice President en General Manager, Indirect Sales HP Enterprise Group. “Bechtle’s prestaties dienen als voorbeeld hoe HP- distributeurs en solution providers samen met HP middels innovatie, teamwork en toewijding eersteklas oplossingen kunnen realiseren.”