Bechtle en Ictivity breiden strategische samenwerking uit


Bechtle en Ictivity hebben hun strategische samenwerking verder uitgebreid. Afgelopen week werd de overeenkomst getekend over het partnership op het gebied van implementatie-diensten. Ictivity zal voortaan als vaste partner implementatiediensten verzorgen binnen de projecten van Bechtle.


bechtle_ictivityGeert Visser (links op de foto), ceo van Ictivity en verantwoordelijk voor partnerbeleid: “Ictivity en Bechtle hebben al jarenlang een goede samenwerking. Het verder uitbreiden van deze samenwerking is een belangrijkste stap voorwaarts, omdat we nu ook gezamenlijk proposities in de markt zetten. Onze klanten vragen steeds vaker om functionaliteit in plaats van techniek. De inzet van de gecertificeerde en ervaren consultants van Ictivity is op dat vlak een goede aanvulling op het porfolio van Bechtle. Samen zijn we in staat een totale beleving te bieden en klanten over de hele breedte te ontzorgen”

Jean-Paul Bierens (rechts op de foto), algemeen directeur Bechtle direct: “De verdere intensivering van de samenwerking met Ictivity past perfect in de ontwikkeling van Bechtle. Wij gaan namelijk verder dan enkel de levering en advisering van hard- en software. In 2008 hebben wij flinke stappen gezet van value added e-reseller naar een nieuwe ICT ‘one stop shop’. Dit is onder andere vormgegeven in een business solutions team waarin solution advisors en business consultants onze klanten adviseren over de te kiezen lange termijnstrategie. Op die manier komen producten, diensten en advisering samen, met bijvoorbeeld site surveys, implementatie- en trainingstrajecten. Ictivity is hierin dé specialist en dus zowel voor onze klant als onszelf de beste partner.”

Meer informatie: www.ictivity.nl