Bechtle direct breidt internationaal samenwerkingsverband verder uit

Bechtle AG, één van Europa’s grootste onafhankelijke var’s, heeft een zesde partner toegevoegd aan haar internationale GITA-netwerk door middel van een samenwerkingsverband met het in Hong Kong gevestigde Jardine Onesolution Limited (JOS). Daardoor kan Bechtle Aziatische markten betreden die tot dusver onbekend terrein waren.

JOS is met 14 kantoren verspreid over Hong Kong, Macau, Maleisië en Singapore een toonaangevende productleverancier en service provider in de Aziatische IT-markt. Er werken rond 3.000 mensen die 10.000 klanten binnen de private en publieke sector bedienen. JOS – zelf onderdeel van de Jardine Matheson Group – voert diverse merken, waaronder Apple, Cisco, Citrix, EMC, HP, IBM, Lenovo, Microsoft, MobileIron, Symantec, Toshiba, en VMware. 

Bechtle’s Global Information Technology Alliance (GITA) strategie is gericht op het leveren van superieure service zonder grenzen en is uiterst selectief als het gaat om de uitbreiding van het netwer. “Bij het kiezen van nieuwe partners kijken we met name of men dezelfde hoge mate van service kunnen verlenen, onafhankelijk van de plek waar de klant zich bevindt. Daarnaast willen we er zeker van dat we te allen tijde op onze partners kunnen vertrouwen. Klanttevredenheid is tenslotte ons gezamenlijke doel,” aldus Jürgen Schäfer, lid van de Raad van Bestuur binnen Bechtle AG.

De Bechtle groep is van plan om het wereldwijde netwerk te blijven uitbouwen door middel van het opzetten van nieuwe vestigingen in Europa en het sluiten van meer wereldwijde samenwerkingsverbanden.

Meer informatie: www.bechtle.nl