Bas van Kaam benoemd tot Citrix Technology Professional

Bas van Kaam, Senior Management Consultant bij Detron, is door Citrix benoemd tot Citrix Technology Professional (CTP). Wereldwijd bestaat het CTP-programma uit slechts vijftig leden. Het gaat om technische professionals die hun kennis delen via onder meer online discussies, community-programma’s en presentaties.

Ook publiceerde Van Kaam in juni dit jaar het boek Inside Citrix: The FlexCast Management Architecture. Op zijn blog deelt hij regelmatig zijn kennis over Citrix-oplossingen.

CTP’s worden een keer per jaar benoemd. Bas van Kaam: “Het is vooral belangrijk dat je belangeloos je kennis deelt; of dat nu is tijdens evenementen, social media of op online fora waar je de vragen van mensen beantwoordt.”

Bij Detron is Van Kaam gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van SBC- en VDI-infrastructuren voor middelgrote tot grote organisaties. Ook is hij lid van de Detron Technology Board, een team van acht personen die zich focussen op het huidige en toekomstige IT-landschap van Detron en haar klanten.

Van de vijftig CTP’s komen er negen uit Nederland. “Dat is een relatief groot aantal”, aldus Van Kaam. “Dat laat weer eens zien dat Nederland op IT-gebied relatief vooroploopt.”

Meer informatie: www.detron.nl