Avnet breidt trainingsportfolio uit met Lenovo’s Training Programma

Avnet Technology Solutions heeft het aanbod van zijn trainingdivisie, de Avnet Academy, uitgebreid met een breed aanbod trainingen voor Lenovo’s System x en Flex producten. De nieuwe trainingen zijn beschikbaar bij alle vestigingen van Avnet wereldwijd.

Avnet blijft investeren in het bieden van IT training- en certificeringstrajecten, met name rondom snelgroeiende technologieën die aansluiten op Avnet’s positionering als ‘solutions specialist’. Lenovo is al enkele jaren een strategische leverancier van Avnet en met de nieuwe trainingsmogelijkheden kunnen partners en hun klanten de nodige kennis opdoen om zakelijke oplossingen te ontwikkelen, implementeren en te onderhouden die zijn gebaseerd op Lenovo technologie.

IT trainingen en certificeringen helpen IT professionals om hun kennisniveau aanzienlijk te vergroten.Stephen Ennis, director Education Services bij Avnet Technology Solutions EMEA:
“Wij voorzien onze partners van tools en delen kennis, zodat ze hun eindgebruikers kunnen trainen en hun eigen carrièrekansen kunnen vergroten op het terrein van next-generation technologie-omgevingen. Dat doen we voortaan dus ook voor Lenovo.”

Alex M. Badia, director Data Center Group Services Training bij Lenovo: “Als toonaangevend solutions specialist maakt Avnet het met de lancering van ons programma eenvoudiger voor resellers en eindgebruikers om hun kennisniveau op een hoger plan te brengen, waardoor ze in staat zijn om technologie te vertalen in zakelijke oplossingen en zo nóg succesvoller kunnen zijn.”

Meer informatie: www.ts.avnet.com/nl/