Avi Networks voorziet in integratie met Microsoft Azure

Avi Networks, leverancier van next-gen load balancing en applicatiediensten, heeft een integratie met Microsoft Azure aangekondigd. Azure-gebruikers kunnen vanaf nu gebruik maken van de applicatiediensten van Avi Networks om belangrijke applicaties uit te rollen, te beheren en te beveiligen door middel van het Avi Vantage-platform.

Het Avi Vantage-platform schaalt dynamisch mee met de vraag door verschillende diensten naar boven of naar beneden te verplaatsen. Tegelijkertijd biedt het real-time inzicht in applicatieprestaties, security en eindgebruikerservaring.

De voordelen van Avi’s integratie met Microsoft Azure zijn:
• Eenvoudige migratie van applicaties met uitgebreide applicatie-uitrol diensten;
• Geautomatiseerde voorziening van load balancing, web application firewall en een elastische dienst voor container-gebaseerde applicaties;
• Geautomatiseerde voorziening van load balancers met on-demand cloud-native ervaring;
• Vereenvoudigde operations met zichtbaarheid van applicaties en inzicht in prestaties;
• Elastische opschaling van load balancers en back-end applicatieservers op basis van realtime verkeersgegevens.

“Het Avi Vantage Platform zet een nieuwe standaard voor de uitrol van applicaties”, stelt Murali Basavaiah, Co-founder en Vice President of Engineering bij Avi Networks. “De integratie van ons platform met Microsoft Azure stelt organisaties wereldwijd in staat applicaties met zekerheid te migreren. Daarbij maken ze gebruik van de flexibiliteit en de rijke diensten van Azure in combinatie met de elasticiteit, veiligheid en intelligentie van het Avi Vantage Platform.”

Avi Networks levert een elastisch, software-defined platform voor applicatienetwerkdiensten. Het platform kan binnen enkele seconden worden geïmplementeerd in elk datacenter en iedere cloud. Avi’s gedistribueerde data-plane, die per app kan worden ingezet, wordt centraal beheerd middels een interface.

Meer informatie: www.avinetworks.com