Arrow nieuwe distributeur van Oracle MySQL open source database

Oracle en Arrow Electronics hebben een overeenkomst gesloten waarin Oracle aan Arrow de distributierechten voor de MySQL-productlijn heeft verleend. Volgens deze overeenkomst zal Arrow – een Platinum-lid van het Oracle PartnerNetwork – MySQL Enterprise Edition en de nieuwe MySQL Cloud Service, de enige publieke cloud die MySQL Enterprise Edition op zijn platform integreert, aanbieden en promoten via het kanaal.

MySQL is een toonaangevend open source databaseproduct en volgens DB-engines de op één na populairste database wereldwijd. Veel van ‘s werelds grootste webservices draaien op MySQL. Op basis van de distributieovereenkomst kan Arrow zijn resellers een alternatieve, kosteneffectieve oplossing voor eindklanten aanbieden.

oracle
Laszlo Ludas (links) Alliances Regional Manager Oracle MySQL en Bart van Rheenen, General Manager Arrow ECS Benelux

Laszlo Ludas, Alliances Regional Manager bij Oracle MySQL: “We zijn verheugd om samen te werken met Arrow en zijn wederverkopers. Gezamenlijk helpen we huidige en toekomstige klanten om onze krachtige toolkit in te zetten voor hun grote, bedrijfskritische omgevingen.”

“We zijn trots om de meest populaire open source database toe te voegen aan ons portfolio voor grootzakelijke ondernemingen. Op deze manier helpen we hun cloud-omgevingen te ondersteunen,” voegt Bart van Rheenen, General Manager van Arrow ECS Benelux, toe.

Meer informatie: www.arrow.com